Dani Hentiu scrie:Bine ai venit Marius pe situl nostru!
Cand ai timp sa ne impartasesti si niste impresii despre pescuitul crapului intr-o tara care cred ca abunda in stiuci mai mult decat in crap.
Salut Dane , intr-adevar se poate spune ca Suedia este tara stiucilor si chiar a somonului ,am pescuit si stiuca si somon dar nu ma atrage prea mult in schimb am devenit in adevaratul sens al cuvantului impatimit de pescuitul la crap poate si pentru ca nu-l gasesti in toate baltile si aici cam regula este ca la un pescuit de 48 de ore daca iei o bucata sau doua te poti declara super multumit !!! Aici multe balti sant arendate de cluburi sant de marime mica 3-4 ha si e foarte greu sa poti pescuiesti in aceste balti ca nu ti se da voie ,oricum eu am prins intr-o balta in apropiere de loc. unde locuiesc 2 crapi de peste 10 kg ,o oglinda si unu comun si restu in jur de 7-8 kg ,o caracteristica pozitiva ar fii ca baltiile de aici nu sant sub presiune ,se foloseste mai mult ready made .Eu pescuiesc cam de vreo 4 ani crap dar pot spune ca doar acum am inceput sa pescuiesc cu adevarat adica vreau sa spun ca de abia acum mi-am creeat o baza de cunostiinte despre pescuitu la crap si aici doresc sa mentionez ca am avut ajutor de la Ghiti ,MariusAngler(TM), Vlad Pavlovici care m-au ajutat cu sfaturi si unele mici "secrete"
si mi-au deschis ochii si am inteles cam cu ce se mananca pescuitu la crap. Pot sa mentionez ca suedezii de aici care au posibilitatea de a pescuii in acele balti mai sus mentionate ,cele inchise publicului au fost pe la pescuit si prin Franta dar din pacate si putin spre satisfactia mea au cam luat-o in brate pt ca n-au prea prins peste in schimb la mine s-a dovedit contrariu si anume ca daca in Suedia n-am facut prea mare branza in schimb la Nagykallo am avut niste satisfactii in adevaratu sens al cuvantului ,oricum pot sa spun ca daca aici in Suedia rezultatele nu mi se vor imbunatatii eu NU VOI RENUNTA NICIODATA DE A MAI PESCUII CRAP pt ca iubesc cu adevarat pescuitu la crap