de Seby » 02 Feb 2010 20:00
Ploscariu Eusebio 42 ani DEVA
Practic pescuitul de cind eram copil , insa aria de interes a fost stationarul , spiningul, pescuitul pe riuri in special. si ocazional pe lacuri, balti.
In ultimi 10 ani am inceput sa practic si pescuitul la crap , insa accentual pe acest pescuit l-am pus mai cu seama in ultimi 3,4, ani , cind acesta a inceptu sa devina pescuitul cel mai tentant si obiectul principal al timpului dedicate acestui hobi .
Sigur ca si inainte tentatia de a pescui la crap era mare,insa nu era asa de dezvoltata aceasta arie a pescuitului , asa de mediatizata incit sa fie foarte bine cunoscuta , iar lipsa de informatie cu privire la locurile unde merita sa mergi sa pescuiesti acest peste, erau putine.
In ultimi ani pescuitul crapului a avut o mediatizare mare prin intermediul netului, a saiturilor si a televiziuni , prin emisiunile dedicate special acestui pescuit , care au deschis noi optiuni, noi vederi spre aceasta arie de activitate , care a atras un numar din ce in ce mai mare de adepti, printre care si pe subsemnatul .
Restul il cunoasteti!
Fara sa stam mult la discutii si la taclale impreuna cu Simon si Dorin am hotarit sa facem un club , care sa ne permita sa ne desfasuram aceasta activitate cit mai profesionist , prin intermediu caruia sa putem participa la concursuri si competitii , sa punem bazele pescuitului la crap in zona jud. Hunedoarei si impreuna cu celalti membri cunoscuti ca pescari impatimiti, am demarat actiunea de infiintare a Clubului ,care azi la nici 4 luni de la idee, a devenit o realitate .
Fir intins tuturor!!!