Ingrediente originale Sticky Baits

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte etc.

Moderator: Seby

Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:13

Deoarece multi prieteni din zona Ardealului ai magazinului doctorfishing.ro ne-au solicitat sa fim prezenti cu informatii si pe forumuri accesate de catre pescarii de crap din aceasta zona, iata-ne prezenti, dornici sa fim la dispozitia dumneavoastra cu informatii privind noutatile ce tin de importurile noastre directe facute din Marea Briatanie in domeniul nadelor si al ingredientelor originale.

Asa cum probabil unii dintre dumneavoastra stiu, incepand din acest an, magazinul Doctor Fishing importa o gama larga de ingrediente ce poarta marca britanicilor de la Sticky Baits, (al carui unic distribuitor suntem in Romania de cativa ani). Ele sunt produse de catre firme de renume printre care amintim Norsildmel- Norvegia, Sluis- Olanda, Haith's-UK, Ayrton Saunders-Liverpool, Sopropeche-Franta,etc.
Ceea ce caracterizeaza aceasta gama de ingrediente este in primul rand calitatea produsului Original si nu in ultimul rand pretul, credem noi, foarte avantajos.

O sa incercam in perioada imediat urmatoare sa postam date despre cele mai solicitate produse din aceasta categorie si totodata sa va raspundem la orice intrebare primita din partea dumneavoastra. Credeti-ne, o vom face cu mare placere.
Va multumesc.
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:23

NORSE LT 94 Fishmeal - ORIGINAL
Faina de peste speciala, de calitate Premium.
Este produsa din pesti proaspeti, ce fac parte din soiuri alese cu grija si prelucrata la temperaturi joase (Low Temperature) tocmai pentru a pastra cat mai multe calitati nutritive, aminoacizi si proteine solubile la un nivel cat mai ridicat (acest produs are o solubilitate a proteinelor situat intre 18 si 32 %). Acest fapt conduce la o digerabilitate crescuta fata de alte produse similare, (peste 94%) si asigura o valoare proteica de peste 71 %. Are un continut de aminoacizi intr-un raport optim iar doza ridicata de minerale vine sa completeze din punct de vedere nutritiv acest ingredient superb. Este un produs unic in piata fainurilor de peste tip LT.
Norse LT 94 Fishmeal este destinata celor pretentiosi, care de obicei produc nada destinata competitiilor, fiind cea mai buna alegere in productia de boiliesuri de calitate Pemium. Multe companii de nada celebre din intreaga lume considera acest ingredient ca fiind indispensabil, folosindu-l cu cea mai mare incredere.

Dozaj : maxim 450 gr/kg de mix.
Detalii tehnice :
Proteine : 71 % (+94 % digerabile)
Grasimi : max 13%
Solubilitate : 18-32/%

Pret 19lei/kg
Disponibila in pungi din plastic de 1kg NET
Fişiere ataşate
LT94 NORSE.jpg
LT94 NORSE.jpg (121.58 KiB) Vizualizat de 33723 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:25

LT 94 Supreme Fishmeal
Faina de peste LT 94 Supreme. Produsa in Norvegia, aceasta are carateristici tehnice privind continutul acesteia ce o incadreaza in categoria fainurilor de peste superioare. Cu un aspect delicat, ce semnifica lipsa totala a impuritatilor intalnite la fainurile LT de calitate medie, aceasta este produsa din peste proaspat si prelucrata la temperaturi joase (Low Temperature) pentru a-ai pastra nealterate calitatile nutritive. Faina de peste, in general, reprezinta cel mai important ingredient in continutul mixurilor de tip HNV si este prezenta in procentajul cel mai mare, cuprins intre minim 20% mergand pana la 45%,( in cazul in care boiliesurile sunt destinate capturilor). Este motivul pentru care calitatea acesteia trebuie aleasa cu grija.

LT 94 Supreme reprezinta prima optiune a pescarilor care vor sa utilizeze in retetele lor o faina de peste LT 94 calitativa, comercializata la un pret extrem de avantajos. Cu o valoare a proteinei crude de 70%, si un nivel de grasimi de 9.1%, un continut bogat de aminoacizi si minerale, parametrii lui LT 94 Supreme conduc la o digerabilitate crescuta. Toate aceste la un loc, nu fac altceva decat sa creeze posibilitatea constructiei unui mix echilibrat din punct de vedere proteic, cu o mecanica buna si care ofera totodata garantia calitatii norvegiene.
Caracteristici tehnice:
Proteina cruda : 70% (+94 digerabile)
Grasimi: 9.1%
Proteine solubile: 27%
Cadaverina: 0.97gr/Kg
Histamine: 0.31gr/Kg

Pret 17 lei/kg
Disponibila in pungi de plastic de 1kg NET
Fişiere ataşate
LT 94 Supreme.jpg
LT 94 Supreme.jpg (210.79 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:29

Faina de peste Predigerata CPSP 90
Un produs de top care nu trebuie sa lipseasca din nici un mix fishmeal de calitate datorita calitatilor de atractie si nutritie extraordinare. Produsa din pesti intregi prin un proces laborios de hidroliza enzimatica si pasteurizare aceasta faina de peste are un nivel ridicat de proteine (86%), o solubilitate in apa de peste 80 % , un continut de grasimi redus cuprins intre 8-11 si o digerabilitate a proteinelor de peste 97%!
Toate aceste calitati fac din CPSP 90 un ingredient polivalent,pur si simplu de nelipsit din orice reteta de boilies decenta sau in compunerea mixurilor de groundbait.
Formeaza un combo devastator folosita impeuna cu faina de peste LT 94 !
Dozaj : 5 - 15 % (in functie si de alte componente solubile introduse in mix).
Detalii tehnice :
Proteine : 86%
Grasimi : 11%
Solubilitate : 80%
Digerabilite : 97%

Pret 30 lei/kg

Disponibila in pungi de 1kg
Fişiere ataşate
CPSP 90.jpg
CPSP 90.jpg (121.28 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:32

Yellow Fine Semolina
Un tip special de gris din grau dur care dispune de calitati nutritionale superioare grisului obisnuit.
Cu o textura foarte fina (foarte apropiata de a fainii de grau) este un ingredient cu importanta in mecanica mixului de boilies,confera acestuifermitate,elasticitate si usurinta in rulare.Insolubil in apa.
Este un ingredient care asigura o cantitate mare de carbohidrati (o sursa valoroasa de energie) si fibre (ajuta digestia),moderat im continutul de grasimi si un continut decent de vitamine si minerale. Este foarte usor si rapid de digerat de catre crap.
Dozaj : 60 - 300 gr / kg de mix.
Date tehnice :
Proteine : 13%
Grasimi :max 2%
Carbohidrati : 73%
Fibre : 4%
Vitamine si Minerale.
Pret 9 lei/kg
Fişiere ataşate
Semolina.jpg
Semolina.jpg (123.49 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:34

Sticky Baits - Cereal Crumb
Cereal Crumb este un produs al industriei alimentare pentru uz uman,care si-a gasit o utilitate remarcabila in ultimii ani si in industria nadelor pentru crap. Reprezinta o combinatie de seminte cerealiere diverse care trec prin etape complexe de preparare:
-selectie mecanica si indepartarea impuritatilor,curatare,spalare.
-fierbere optima pentru fiecare tip de seminte.
-uscare in jet de aer cald.
-urmeza al 2-lea proces de preparare termica : prajirea.
-apoi semintele sunt macinate si pregatite pentru folosire.
Caracteristici nutritive excelente si o digerabilitate superioara oricarui extract vegetal prezent pe piata la momentul actual. Acopera un spectru larg de vitamine si minerale,bogate in fier,magneziu,potasiu,grupa de vitamine B (B6,B12) si aduce un aport caloric inalt datorita continutului de glucide. Excelenta capacitate de "legare"si rulare a mixului de boilies.
Continut de proteine : 14%
Glucide : 71 %
Fibre : 7 %
Grasimi : 3 %
Dozaj recomandat : 5 - 20 % / kg de mix.
Pret 6 lei/kg
Fişiere ataşate
Cereal Crumb.jpg
Cereal Crumb.jpg (171.24 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:38

Full Fat Roasted Soya
Full Fat Soia Roasted este practic cea mai calitativa faina de soia prezenta pe piata nadelor de crap la momentul actual. Este produsa prin procesarea semintelor de soia cu cel mai inalt nivel de proteine prin procedee specifice astfel incat produsul final sa mentina intregul echilibru nutritiv natural. Proteinele,grasimile,lecitina,mineralele si vitaminele lipo-solubile sunt ramase la un nivel intact in acest superb produs !
Fiind procesata de 2 ori,factorii anti- nutritivi sunt indepartati prin procesele termice specifice,astfel incat valoarea biologica a proteinelor continute creste exponential. Este un produs extrem de valoros pentru calitatile nutritive si biologice foarte mari cat si datorita proprietatilor functionale pe care le asigura mixului,implicit boiliesului:
-are un rol de emulsifiant puternic.
-absoarbe lichidele foarte usor si asigura o buna functionare a osmozei (procesul de difuziune a lichidelor nutritive si a proteinelor solubile in cotact cu apa).
-are un rol puternic de anti-oxidant al grasimilor datorita continutului mare de Tocopherol (Vitamna E).
-este un excelent agent de legatura.
-asigura a mare usurinta in rulare datorita consistentei sale foarte fine.
-confera mixului o aroma fina de malt.
-retine umiditatea in boilies.
-ofera o cantitate rezonabila de proteine,grasimi,vitamine,minerale si carbohidrati (energie).
De obicei se foloseste impreuna cu Yellow Fine Semolina in proportii egale,pentru a asigura o calitate de rulare foarte buna mixului.
Date tehnice :
Proteine : 39-41%
Grasimi : 20-23%
Fibre : 4%
Dozaj - 5 - 40 % / kg de mix.

Pret 13 lei/kg
Fişiere ataşate
Full Fat Soya.jpg
Full Fat Soya.jpg (123.34 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:42

Antarctic Krill Meal
Faina de Krill Antarctic de o calitate si valoare nutritiva deosebita. Aroma si gustul puternic de crustacee dar si culoarea deosebita de un roz aprins (datorata in mare si prezentei in cantitati destul de mari a astaxantinei) au pus in prim plan aceasta faina nutritiva pe piata nadelor de crap premium. Este un ingredient important in orice tip de boilies fishmeal/crustacee,introducerea sa in orice reteta aduce un plus de atractivitate si valoare nutritiva.
Densitatea sa redusa limiteaza insa folosirea unei cantitati mari in mixurile noastre deci recomandam folosirea sa intre 3 - 8% / kg de mix.

Detalii tehnice :
Proteine : 63 %
Grasimi : max 20%
Sare : 4,5 %
Astaxanthina : 80mg/kg
Minerale : Fosfor,Calciu,Magneziu,Fier
Acizi grasi tip Omega 3.
Vitamine Multiple.

Pret 35lei/kg
Fişiere ataşate
Krill Meal.jpg
Krill Meal.jpg (240.59 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:50

Kelp Meal
Extract natural de alge marine (Ascophyllum nodosum), cu un profil nutritiv impresionant !
Sunt recoltate din ocean si deshidratate natural prin uscare la soare pana la un anumit procent de umiditate bine stabilit pentru a-si pastra intacte proprietatile sale. Urmeaza procesul de macinare pana la dimensiuni specifice.
Acest extract granulat superb este foarte bogat in minerale,proteine,aminoacizi si carbohidrati, la care se adauga un continut ridicat de Vitamine din clasa B (B1,B2,B12). Se foloseste in orice tip de mix pentru calitatile sale nutritive dar si pentru a aduce un plus de textura.
Aspect: brun-verzui, granulatie medie, miros caracteristic de alge marine.
Dozaj : maxim 250gr / kg de mix.
Detalii tehnice :
Proteine : 15 %
Grasimi : 2%
Fibre : 2-10 %
Carbohidrati : 52 %
Minerale : 22%

Pret 17lei/kg
Fişiere ataşate
Kelp Meal.jpg
Kelp Meal.jpg (143.22 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesajde Doctor Fishing » 08 Mai 2016 20:56

Original Sluis CLO-Holland
Sticky Baits va ofera originalul Sluis CLO. Acesta este legendarul ingredient de tip birdfood care a cucerit lumea nadelor de crap !Este un ingredient de cea mai inalta calitate,recunoscut pentru digestibilitatea excelenta si profilul nutritional echilibrat. Contine ulei de cod pentru a asigura un plus de energie si vitamine,proteine din lapte si carne,extract de drojdie, extracte si seminte vegetale diverse,bogate in amidon pentru a usura digestia proteinelor.
Sluis CLO devine foarte maleabil in contact cu lichidele,este un foarte bun agent de legatura si ofera calitati de rulare mixului in faza de productie a boiliesului. Ofera o textura aerisita care permite atractantilor o eliberare rapida in apa.
Dozaj : maxim 25% / kg de mix.

Proteine : 16%
Grasimi : 6 %
Minerale : 1%
Fibre : 4%
Amidon : 60%
Vitamine : A,D3,E,C

Pret 23 lei/kg
Fişiere ataşate
Sluis CLO.jpg
Sluis CLO.jpg (152.59 KiB) Vizualizat de 33722 ori
Avatar utilizator
Doctor Fishing
 
Mesaje: 11
Membru din: 14 Apr 2016 16:28


Înapoi la Nade si momeli

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron