as dori parerile voastre,cei care ati pescuit cu nada ,boilesuri etc de la Solar,locul ,capturi, concursuri...acum sa vedem cine da din casa...si eu am pescuit cu cateva mixuri de la ei,sunt ok...astept pareri
MEMBRU FONDATOR C.S.P. ''FREE CARP'' " NIMIC FARA DUMNEZEU "
Am folosit de la ei doar mixuri pentru a-mi imbogatii mixurile mele personale si alea mi s-au parut OK...insa la boilessuri readymade ce pot spune decat ca am luat Chinesse Take Away si odata cu ele am luat o teapa cat China de mare... pentru dusmani sa stiti ca mint si va puteti cumpara fara nici o problema
Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani...prietenii il invata ce trebuie sa faca, iar dusmanii il obliga sa faca ce trebuie! Uneori este nevoie sa-ti dea niste palme viata...ca sa fi treaz cand va incerca sa-ti traga pumni.
foarte tari amandoua raspunsuri ,si sincere,si ca sa dau un pic din casa...am pescuit cu mixul squid-octopus,red hering,top banana,club mix,dairy cream,club mix rulate simplu sau combinate intre ele(2 mixuri) si pot sa spun ca sunt super...restul depinde de pescar
dairy cream si top banana sunt niste mixuri de atractie rapida,asa spun ei,eu pe unde am testat aceste mixuri(cetariu,topolovat,vlaicu,palici si ben),am prins peste ,dar nu asa de bine ca la celelalte mixuri...alte pareri
la arome eu cred ca sunt nr 1,toata gama mixmasters,arome lucrate pe baza de esteri,si sa nu mai vorbim de inegalabila aroma Squid-octopus koi rearer.e criminala ...daca uiti sa-i pui dopul