ingrediente ;
Dried Seaweed
Faina de alge marine uscate. Faina de alge marine se prezinta sub forma unor granule deshidratate, care au fost uscate in mod natural, pentru a nu-si pierde in procesul de productie nimic din oligoelementele esentiale. Are un miros si un gust foarte pronuntate, iar dupa fierbere granulele iau forma unor mici pete cu aspect de jeleu. Boiliesurile capata o textura si un gust cu totul speciale, care le fac mai usor de identificat.
Kelp Powder
Pudra de varec. Varecul norvergian este recoltat, deshidratat si apoi macinat pentru a produce aceasta pudra fina, cu miros puternic, care contine toate oligoelementele de care are nevoie crapul pentru digestie optima. Este un extract bogat in vitamine si minerale si s-a dovedit ca are si o valoare de astractie pentru crap. Kelp Powder face parte din reteta multor mixuri produse de Nutrabaits, printre care BFM si Four Seasons Mix.
Robin Red
Robin Red original. Contine extracte de ardei rosu, condimente si carofila rosie. Pentru nadele de crap, Robin Red este unul dintre cele mai importante ingrediente din toate timpurile. Este un aditiv clasic, responsabil de prinderea a zeci de mii de crapi. Prezent pe piata de multi ani, este un element esential al unui urias numar de mixuri. Nutrabaits ofera produsul original, care contine extracte de ardei rosu, condimente si mult-laudata carofila rosie.
Meggablend rosu (cu carofila rosie)
La fel ca si celelalte doua produse din seria Meggablend (Meggablend si Meggablend dulce), Meggablend rosu este un ingredient foarte apreciat de pescari si de firmele producatoare de nada. Contine seminte sfarâmate, faina de biscuiti, fainuri de ou ?i carofila rosie, un atractant renumit.
Lapte praf Vitamealo
Multa vreme, acest lapte praf cu gust extrem de placut, ca de frisca, n-a fost disponibil pe piata nadelor de crap, lasând un loc liber în multe retete bune. De când a reaparut, a devenit extrem de popular pentru faptul ca este o sursa de uleiuri si proteine de lapte, ceea ce contribuie la felul în care se leaga mixul si în plus da o nota dulce, cremoasa.
Lapte praf Lamlac
Lamlac este un produs usor diferit de Vitamealo, celalalt lapte praf din gama CC Moore. Are o arom? mai subtila si un continut mai mare de pudra de lapte degresat. Da boiliesurilor o textura foarte fina si este ideal în mixurile care au nevoie de un liant eficace, de un gust cremos, de vitamine si de micronutrienti.
Gel de zer
Gelul de zer este o proteina de zer modificata, folosita în nutritia umana ca înlocuitor pentru oua, acolo unde e nevoie de un liant puternic. În boiliesuri, rolul gelului de zer este sa le întareasca, lucru foarte util daca sunt atacate de raci.
Pudra de ou
Pudra de ou poate fi folosita în mixuri ca înlocuitor pentru oua, în proportie de 10%. Desi nu are acelasi continut proteic ca si albumina de ou, multi experti în nade considera ca este mai atragatoare pentru crap.
Faina de soia
Faina de soia oferita de CC Moore este integrala, cu granulatie fina si inactiva enzimatic. Bogata în grasimi si uleiuri. Continut proteic de aproximativ 45%. Ingredient foarte popular, care poate fi folosit tot sezonul, cu proprietati excelente. Liant eficace, are o aroma atragatoare de malt, îmbunatateste mecanica de rulare, este relativ ieftin si pastreaza umiditatea din nade.