Nu peste mult timp (SPEEEEER!!!) incepe "nebuneala", de aceea m-am gandit, ca poate sunt printre noi oameni mai slobozi la gura si ne vor povesti cu ce se pescuieste sau macar cu ce vor incearca ei pe ape mai reci de primavara.
Eu, asa ca sa fiu primul, va spun ca pentru anul asta in colectia de primavara-toamna am un mix de faina de peste si proteine lactice, in amestec cu fructe (nu aroma de fructe, ci fructe uscate si rasnaite), porumb fiert, seminte tot fierte, pelete (poate de bloodworm), lichid nutritiv de acelasi fel (adica bloodworm, sa nu va incurc) ceva CSL, inca ceva arome dulci si gata nada. Pe carlig voi pune porumb, pe care-l scot din mix dupa ce a furat putin din potentialul fiecarui ingredient...v-am lamurit butuc, nu ?!
Inca ceva: pe ape mai reci, zic eu, nada trebuie sa fie foarte umeda, practic cea mai moale nada care se poate lansa, bogata proteic si mai fin prezentata in apa, iar daca se poate realiza si o miscare a nadei in coloana de apa cred ca e rezolvata problema, s-ar putea sa si prindeti ceva...macar carasei
Next...