Frakfurter Sausage (cirnati de frankfurt) o aroma care la prima vedere nu inspira incredere, o aroma care pana nu vezi nu o sa crezi ca prinde crap si aproape ca nu sunt balti unde crapul mananca la boilies sa nu fie prinzatoare.Daca pe forumuri crapiste se mai discuta despre boiliesuri picante-condimentate nu se prea "lauda "nimeni ca a folosit cu succes aroma de cirnati ,probabil si datorita faptului ca multi o ignora si nu-i dau mare importanta.Eu intru-n top al aromelor o situez in top 5. dar ca ori ce aroma care nu are un mix bun si parte lichida adecvata sufera si nu are randament maxim ,iata reteta;
250gr Lt 94fish meal
100 gr Pre Digerate fish meal
100 gr faina de carne
70 gr robin red
30 gr boia de ardei dulce
10 gr piper foarte fin
20 gr sare de mare
50 gr faina de drojdie
70 gr ou praf
50 gr vitamealo
50 gr faina de orez (foarte fina)
200 gr gris