de Dani Hentiu » 26 Apr 2010 18:49
Deci.......daca un home made este facut prost, dupa ureche, fara logica si echilibru este mult mai rau decat un ready made testat, dar totodata un home made echilibrat devine automat mai bun ca un ready made care contine si conservanti. Defapt discutia vad ca se leaga doar de aspectu ready madeului proaspat sau solubil, dar exista si home made deshidratat care are aproape aceleasi dezavantaje ca un ready made, singurul avantaj pe care il are este ca poate fi rehidratat pe malul apei in 1-3 ore, depinde de compozitia lui.
Eu sunt sigur ca nu suntem niciunul maestrii al bilelor home made, iar cei care le produc de ceva timp abia acum ajung sa isi faca o parere si sa poata sa faca ceva cu adevarat prinzator.
Toata discutia a plecat de la bilele lui Seby, dar sa nu uitam ca el daca acum reuseste sa faca o bila buna, este defapt incununarea muncii de cativa ani, munca care sunt convins ca a avut parte si de esecuri, de teste, de inovatii si de schimbari permanente.
Vad ca de multe ori se face aceasta comparatie dar niciunul dintre cei care fac acasa bilele nu explica cum trebuie facuta aceasta diferentiere.
De ex: o bila facuta de tine pe un mix de firma, testat, cu o parte lichida indicata de producator, se numeste tot homa made, iar aceasi bila facuta de producator, dar ambalata si cu o doza de conservant se numeste ready made, intre ele sta doar prospetimea, este singura diferenta.
Un mix si o parte lichida cu adevarat home made este cea de la care se pleaca de la 0, conceputa, testata si apoi judecata.
MEMBRU FONDATOR C.S.P. ''FREE CARP'' DEVA
________________
<*))))))><{