Curierat rapid Romania - Anglia.

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap, polemici in limitele unui limbaj civilizat, dar toate avand ca subiect pescuitul crapului.

Moderator: Seby

Curierat rapid Romania - Anglia.

Mesajde mario_kempes10 » 16 Aug 2010 13:30

Din nefericire am avut ghinionul sa mi se rupa un bat Chub Rod Outkast 50 de 3,5 lb si 3,6 m , iar pentru a beneficia de garantie , trebuie sa trimit batul in Anglia.
Asa ca cer ajutorul celor care cunosc un curier rapid , serios si cat de cat rezonabil la pret.
Si inca ceva : cei de la magazinul de unde am cumparat batul mi-au spus sa tai segmentul rupt in bucati de 20-25 cm si sa-l pun intr-un colet , unde sa mai pun certificatul de garantie , adresa mea si suma de 20 lire sterline , aceasta reprezentand costul transportului de retur. O fi in regula oare treaba cu taiatul batului?
Multumesc anticipat celor care pot sa ma ajute.
Imagine "TAURUS CARP TEAM"
mario_kempes10

Re: Curierat rapid Romania - Anglia.

Mesajde DINU 2 » 16 Aug 2010 17:13

Buna d-le mario .in primul rand imi pare rau pentru cele intamplate :oops: ,eu unul nu m-as risca sa tai batul in bucati deoarece o garantie a unui bat se refera doar la defectiunile de fabricatie nu si la cele din manevrarea gresita a unui bat mai ales la taieria lui :o Dar la ce ma mira faptul ca cei de la acel magazin de la care ai cumparat acel bat trebuia sa va ofere ei o garantie de minim 30 de zile ;60 de zile .si unde in anglia :?: :?: :?: :?:
MEMBRU FONDATOR C.S.P. ''FREE CARP'' DEVA
ImagineImagine
some people feel the rain. others just get wet.
DINU 2

Înapoi la Discutii generale